Tulosta Tekstin koko: a A A

Finnlines

Finnlinesin Star Clubin jäsenenä pääset matkaamaan ale-hinnalla mukavilla matkustajarahtilaivoilla varustamon kaikilla reiteillä (Helsinki-Travemünde, Naantali-Långnäs-Kapellskär ja Malmö-Travemünde).

Yhteistyökumppanialennus on poistunut käytöstä 1.1.2017 alkaen, mutta liittymällä maksutta Finnlinesin Star Clubin jäseneksi saat aina 3 % alennusta hytti- henkilö- ja ajoneuvohinnoista ja lisäksi ennakkovaraajan tarjouksia sähköpostiin. Jäsenetu on yhdistettävissä myös voimassa oleviin tarjoushintoihin.

Star Club -alennuksella on varattavissa kaikki Standard- ja Special-hintaiset matkat. Standard-ehdot ovat joustavat, kun taas edullisempi Special-varaus on tiukkaehtoinen eikä ole muutettavissa tai peruttavissa varauksenteon jälkeen. Special-hinta muuttuu varaustilanteen mukaan.

Varaukset tulee tehdä ja maksaa etukäteen. Varattaessa tulee mainita Star Club -jäsennumero. Nettivarausjärjestelmässä Star Club -jäsennumero kirjoitetaan varaussivun vasemmassa alalaidassa olevaan kenttään, jonka jälkeen järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti varattavista tuotteista.

Varaukset:
puhelimella: +358 9 231 43 100
sähköpostilla: **@**

Online-varausjärjestelmä:
www.finnlines.com/fi/laivamatkat > "Varaa nyt" (vihreä painike oikeassa yläkulmassa)

Verkkosivut / >Star Club:
www.finnlines.com > "Star Club"