Scandic

Merimieskirkon jäsenenä yövyt kaikissa Scandic-hotelleissa sopimushinnalla, joka on 10% edullisempi kuin päivän hinta.

Corporate Saver edut:
(Corporate Saver -hinta on 10 % :n alennus Scandicin Flex-hinnoista eli päivän hinnasta)

• Corporate saver varmistaa, että yövyt edullisesti kaikilla matkoilla, saat alennusta kaikista huonevarauksista.
  • Voit varata Corporate Saver -hinnan aina, kun hotellissa on vapaita huoneita. Voit tehdä varauksen koska tahansa, muttaa suunnitelmiasi ja tehdä peruutuksen ilman kustannuksia (max 9 huonetta) saapumispäivänä klo 18 mennessä.
  • Hintaan sisältyy runsas aamiainen, langaton internet sekä modernin kuntohuoneen käyttö.
  • Jos olet kanta-asiakas, saat pisteet omalle kanta-asiakastilillesi ja voit käyttää kaikki edut hyväksesi tavalliseen tapaan.

Majoitusvarauksen teko onnistuu kolmella tavalla:

1) Scandichotellin nettisvulla. Syötä asiakasnumero D000035597 (= D, neljä nollaa ja 35597) "Onko sinulla varauskoodi"-kenttään
2) Suoraan kyseisestä hotellista. Hotellit. Varatessasi mainitse em. asiakasnumero tai "Suomen Merimieskirkko".
3) Scandicin varaus- ja asiakaspalvelusta numerosta 0200 81800. (Tästä numerosta voi varata kaikkia ketjuun kuuluvia Suomen hotelleja.) Varatessasi mainitse em. asiakasnumero tai "Suomen Merimieskirkko".

Lisäetu

Lisäetuna Scandic tarjoaa Merimieskirkon jäsenille nousun välittömästi kanta-asiakasohjelman 2nd Floor -jäsenyystasolle. 2nd Floor -jäsenenä saat:

• 10 € arvoisen ravintolakupongin jokaista yötä kohden
  • 2 000 pistettä jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöstä
  • 300 lisäpistettä yötä kohden
  • Maksuttoman iltapäivälehden vierailun jokaisena päivänä
  • 20 % alennuksen ruoasta ravintoloissamme ja myymälöissämme viikonloppuisin
  • Erityisen edulliset hinnat viikonloppuisin ja valittuina lomajaksoina

Linkki Scandicin kanta-asiakasohjelman 2nd Floor -kortin hakemista varten. Jäsenyystason korotus onnistuu sekä uudelle kanta-asiakkaalle että jo 1st Floor -kortin omaavalle. Jos olet uusi kanta-asiakas, täytä tietosi liittyäksesi 2nd Floor -kanta-asiakkaaksi. Jos sinulla jo on 1st Floor -kortti, rekisteröidy olemassa olevilla tunnuksillasi.