Hamina-Kotkan merimieskirkko

Haminan satamassa oleva merimieskirkko palvelee merenkulkijoita koko HaminaKotkan sataman alueella. Kirkolle pääsemiseen tarvitaan erillinen kulkulupa, jota voi tiedustella työntekijältä

Merimieskirkko on monipuolinen merenkulkijoiden palvelija. Teemme laivakäyntejä ja tarjoamme kuljetuksia. Kirkolla on maksutta käytössä wi-fi, ja kanttiinista voi tehdä pieniä ostoksia. Kuraattori on käytettävissä keskustelutukena. Laivakäyntejä tehdään Haminan lisäksi kaikkiin Kotkan satamiin.

Hamina-Kotkan merimieskirkon työntekijä on myös merimiespalvelutoimiston yhteyshenkilö ja järjestää sen palveluita, kuten lehtiä, kirjoja, filmejä ja pelejä.

Merimieskirkko on avoinna pääasiassa arkisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä satamakuraattoriin.

Ruskea betonielemenntirakennus, jonka vieressä neljä autoa ja kuvan etualla junaraide ja liikennemerkki Stop, jossa lisäkyltti Kirkon tasoristeys.
Merimieskirkko on keskellä Haminan satamaa lyhyen matkan päässä useimmilta laitureilta.

Käyntiosoite: Gerhardinväylä 1, 49400 Hamina. Vierailut sataman ulkopuolelta pitää aina sopia työntekijän kanssa.

Postiosoite: Satamantie 4, laatikko 5, 49460 Hamina.

Merimieskirkolle on Haminan satamassa helppo kulkea. Kemikaalilaitureilta ja Kotkan satamanosista järjestämme kuljetuksen pyydettäessä.

Kansainvälinen vapaaehtoistyö

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monikulttuurisen työympäristön merenkulkijoiden ja raskaan liikenteen kuljettajien parissa. Tehtävien hoitamiseen tarvitset iloista ja avointa mieltä. Kyky ja motivaatio tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on avain viihtymisellesi. Vapaaehtoisemme käyvät laivoilla ja hoitavat merenkulkijoiden kuljetuksia kaupungille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Perehdytämme sinut tehtäviin, ja voit itse päättää kuinka paljon haluat vapaaehtoistyötä tehdä.

Hamina-Kotkan merimieskirkon työntekijä

Klikkaamalla kuvaa näet lisää tietoa työntekijästä.

Lue lisää merimieskirkkotyöstä

Osallistu Merimieskirkon tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.