Kerää ylimääräinen kolehti

Suomen Merimieskirkon virallinen kolehtipyhä on vuosittainen Merisunnuntai, Sea Sunday, syyskuun kolmantena sunnuntaina. Tämän lisäksi seurakunta voi kerätä yhden tai useamman kolehdin haluamaansa merimieskirkkokohteeseen.

Seurakunnat ovat toimintamme alusta alkaen olleet tärkeä tukijamme ja niin on yhä edelleen. Haluamme toimia seurakuntien ojennettuna kätenä niin Suomen satamissa kuin ulkomaillakin ja tarjota poissaoleville seurakuntalaisille kotiseurakunnan yhteyttä kaukana kotoa.

Suomen Merimieskirkko ry tekee työtään ulkomailla ja kotimaassa tiiviissä yhteistyössä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanssa. Yhteistyötä kirkon ulkosuomalaistyön kanssa syvennetään edelleen ja perinteinen toimintamme jatkuu ja kehittyy niin Suomessa kuin ulkomailla.

Alttaripöydällä neljä punakankaista kolehtia.

Yhteys Suomeen ja seurakuntaan

Ulkomailla Merimieskirkko ylläpitää siellä olevien suomalaisten yhteyttä Suomeen monin tavoin. Kristillinen työmme vaalii seurakuntayhteyttä ja kulttuurinen taas suomalaisuutta.

Kotimaan satamissa merimieskirkot ovat monikulttuurisia merenkulkijoiden ja muiden satamassa liikkuvien kohtaamispaikkoja. Työmme on kansainvälistä diakoniaa ja olemme seurakunnan merelle ojennettu käsi.

Harmaatukkainen vanhempi nainen pitää sylissään poikalasta, jolla on kaksi sormea suussaan.

Lue lisää Merisunnuntaista ja sen kolehdista.

Kiitos tuestanne!

Seurakuntien kolehdit osoitetaan Suomen Merimieskirkon tilille NORDEA FI69 1014 3000 2126 27. Viestikenttään kirjoitetaan kolehdista riippuen joko ”virallinen kolehti” tai ”ylimääräinen kolehti”.

Suomen Merimieskirkko ry:n Y-tunnus: 0116968-4.

Ota yhteyttä yhteyspäällikkö Jaakko Laasioon puhelimitse 0400 156 660 tai sähköpostilla jaakko.laasio@merimieskirkko.fi.

Kiitämme lämpimästi seurakuntien Merimieskirkolle keräämistä kolehdeista. Olemme kiitollisia siitä, että olette tuellanne mahdollistaneet toimintaamme niin ulkomailla kuin Suomessa.