Oulu

Oulun merimieskirkko on kansainvälinen kohtaamispaikka. Olet tervetullut käymään ja olemaan omana itsenäsi.

Oulun merimieskirkko on muuttanut Oritkarin satamasta Limingantullin Prisman läheisyyteen. Kempeleentie 7 A ja toinen kerros. Olemme avoinna maanantaisin klo 17-20. Muina aikoina olethan yhteydessä satamakuraattoriin, sillä työmme on liikkuvaa työtä.

Satamakuraattori ja vapaaehtoiset tekevät laivakäyntejä Oulun satamissa. Kirkon pikkubussilla hoituvat kuljetukset ja kauppareissut. Keskustelutuki on työn ydintä. Keskustellen voidaan käsitellä monia arjen pulmia.

Palveluja

Oulun satamien lisäksi laivakäyntejä tehdään myös Raaheen. Merimieskirkon työntekijä on myös merimiespalvelutoimiston yhteyshenkilö ja järjestää sen palveluita, kuten lehtiä, kirjoja, filmejä ja pelejä.

Ratkaisukeskeiset lyhytterapiapalvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä ja omiin vahvuuksiin liittyvää terapiaa. Ratkaisukeskeinen terapia sopii hyvin useimpiin elämän solmukohtiin, joissa kaipaa kuuntelijaa.

Varaa aikasi olemalla yhteydessä. Terapia voidaan toteuttaa kasvotusten tai Teamsin välityksellä. Käyntien määrä sovitaan yhdessä.

Harjoittelu Oulun merimieskirkolla

Meillä on mahdollista tehdä opintoihin tai työllistymiseen liittyviä harjoittelujaksoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voimme toteuttaa harjoittelun merimieskirkolla.

Kansainvälinen vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan Oulun merimieskirkon virkeään vapaaehtoisjoukkoon. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monikulttuurisen työympäristön merenkulkijoiden ja raskaan liikenteen kuljettajien parissa. Tehtävien hoitamiseen tarvitset iloista ja avointa mieltä. Kyky ja motivaatio tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on avain viihtymisellesi. Vapaaehtoisemme käyvät laivoilla ja hoitavat merenkulkijoiden kuljetuksia kaupungille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Perehdytämme sinut tehtäviin, ja voit itse päättää kuinka paljon haluat vapaaehtoistyötä tehdä. Ota yhteyttä alempana sivulla löytyvällä lomakkeella.

Oulun merimieskirkon työntekijä

Klikkaamalla kuvaa näet enemmän tietoja työntekijästä.

Lue lisää Oulun merimieskirkosta

Osallistu Merimieskirkon tapahtumiin ja tilaisuuksiin!

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.