Oulu

Oulun merimieskirkko Oritkarin satamassa on kansainvälinen kohtaamispaikka. Olet tervetullut käymään ja olemaan omana itsenäsi.

Kuraattori ja vapaaehtoiset tekevät laivakäyntejä Oulun satamissa. Kirkon pikkubussilla hoituvat kuljetukset ja kauppareissut. Keskustelutuki on työmme ydintä.

Toimipaikka on kiinni toistaiseksi muuton vuoksi, ja uudet tilat ovat tulossa syksyllä. Laivakäynnit ja kuljetukset hoidetaan, kuten ennenkin. Ota yhteyttä työntekijään.

Oulun Oritkarin satamassa olemme siellä, missä tapahtuu.

Palveluja

Oulun satamien lisäksi laivakäyntejä tehdään myös Raaheen. Merimieskirkon työntekijä on myös merimiespalvelutoimiston yhteyshenkilö ja järjestää sen palveluita, kuten lehtiä, kirjoja, filmejä ja pelejä.

Harjoittelu Oulun merimieskirkolla

Meillä on mahdollista tehdä opintoihin tai työllistymiseen liittyviä harjoittelujaksoja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voimme toteuttaa harjoittelun merimieskirkolla.

Kansainvälinen vapaaehtoistoiminta

Tule mukaan Oulun merimieskirkon virkeään vapaaehtoisjoukkoon. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monikulttuurisen työympäristön merenkulkijoiden ja raskaan liikenteen kuljettajien parissa. Tehtävien hoitamiseen tarvitset iloista ja avointa mieltä. Kyky ja motivaatio tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on avain viihtymisellesi. Vapaaehtoisemme käyvät laivoilla ja hoitavat merenkulkijoiden kuljetuksia kaupungille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Perehdytämme sinut tehtäviin, ja voit itse päättää kuinka paljon haluat vapaaehtoistyötä tehdä. Ota yhteyttä alempana sivulla löytyvällä lomakkeella.

Oulun merimieskirkon työntekijä

Klikkaamalla kuvaa näet enemmän tietoja työntekijästä.

Lue lisää Oulun merimieskirkosta

Osallistu Merimieskirkon tapahtumiin ja tilaisuuksiin!

Nimi(Pakollinen)