Yksityishenkilöille

Tule mukaan Merimieskirkon tukijajoukkoon

Voit auttaa meitä monin tavoin. Rahalahjoitus on vaivattomimpia, mutta kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta tai muu osallistuminen? Lue lisää alempana.

Liity jäseneksi

Järjestön jäsenyys on tapa osallistua ja vaikuttaa

Rekisteröitynä yhdistyksenä Suomen Merimieskirkko ry:llä on jäseniä. Sääntöjemme mukaan vuosittain on kaksi virallista kokousta, joissa jäsenet päättävät asioista mm. hyväksyen tilinpäätöksen ja talousarvion tai valiten hallituksen jäsenet. Jäsenkirjeissä kerrotaan ajankohtaisista asioista.

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoistoiminta Merimieskirkolla on monimuotoista

Merimieskirkoilla on monenlaisia vapaaehtoisia. Jotkut osallistuvan kotipaikkakuntansa merimieskirkon toimintaan säännöllisesti. Toiset taas lähtevät kausi- tai vuosivapaaehtoiseksi ulkomaille välivuotta pitämään tai kokemusta hakemaan.

Tukijäseneksi

Tukijäsenyys ulkomaan merimieskirkolla

Ulkomaan merimieskirkoillamme on iso joukko tukijäseniä. Tukijäsenenä saat säännöllisesti tietoa kirkon asioista ja tulevista tapahtumista.

Merimieskirkon uutisia ja muuta ajankohtaista

Puita syysasussaan ja Ihmisiä korkean betonisien muistomerkin äärellä.
Kategoriat

Merenkulkujärjestöt kunnioittavat mereen menehtyneiden muistoa

(Text även på svenska.) Merenkulkujärjestöjen perinteinen kunniakäynti Merenkulkijoiden ja mereen menehtyneiden muistomerkillä Helsingissä järjestetään pyhäinpäivänä 2. marraskuuta 2024.
Kategoriat

STEA-rahoitteinen sosiaalityö Kreikassa päättyy

STEA-rahoituksen merkittävä pieneneminen ja inflaation myötä kohonneet toimintakustannukset pakottavat Merimieskirkon etsimään säästöjä ulkomailla tehtävästä sosiaalityöstä.…
Reilun 10 hengen ryhmä pöydän äärellä, jonka päällä paljon erivärisiä villasukkia.
Kategoriat

Villasukkatalkoot

Kuva: Katariina Autero. Järvenpään seurakunnan vapaaehtoiset neuloivat ja lahjoittivat merenkulkijoille 100 paria villasukkia vuonna 2023.…